Japanse packshots La Pucelle: Ragnarok PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Tuesday, 08 September 2009 17:28

La Pucelle: Ragnarok is het vervolg op La Pucelle: Tactics. Deze laatstgenoemde kwam in 2005 uit voor de PS2. Het vervolg brengen ze nu naar de handheld van Sony. Het gaat opnieuw om een Turn Based Strategy-game.

Hieronder vind je een eerste afbeelding van het Japanse packshot. Een tweede exemplaar kan je terugvinden bij 'Lees verder'.

rok1
Read more...
 
PSP dev kits worden gratis? PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Tuesday, 08 September 2009 17:23
Zeno Colaco van Sony Computer Entertainment Europe komt te zeggen dat het wel niet meer zou lang zou kunnen duren vooraleer de development kits voor de PSP gratis zullen worden. Nu moet je daar nog 1.500 Amerikaanse dollars voor neerleggen.

"Het is mogelijk dat in de toekomst de dev kits voor de PSP kosteloos worden aangeboden. Maar nu zijn we eerst bezig om een breed scala aan games te hebben voor PSP Minis. We willen wel de ontwikkelaars blijven helpen, iets wat niet gebeurt voor games voor de App Store. Sommige ontwikkelaars die zowel voor de App Store als voor PSP Minis games maken, hebben al aangegeven dat onze aanpak beter wordt gewaardeerd, omdat alles veel duidelijker voor ze is," aldus Colaco.

gratis
 
Screenshots Obscure II PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Thursday, 03 September 2009 20:14

We hebben zeven screenshots van de game Obscure II. Hieronder kan je alvast het eerste screenshots bekijken. De overige beelden hebben we bij 'Lees verder' geplaatst.

ob7

Read more...
 
PlayStation Store update PDF Print E-mail
User Rating: / 4
PoorBest 
Written by Lady Kitten   
Thursday, 03 September 2009 19:59
Twee jaar geleden lanceerde Sony Computer Entertainment de PSP-game Yuusha no Kuse ni Namaikida in Japan. Al snel bleek de game heel wat succes te kennen. Nu komt de game ook naar het Westen, al krijgt de game hier wel een andere titel. Hier zullen we de game kennen als Holy Invasion of Privacy, Badman! What Did I Do To Deserve This?.

Hier bij ons mogen we de game nog deze maand verwachten. Daarom ook dat Nippon Ichi het een goed idee vond om een demo van de game op de PlayStation Store in Europa te plaatsen.

Je kan er naast de demo nu ook nog downloadable content vinden voor Prinny.

61053
 
Geen Fate/Unlimited Codes vandaag PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Thursday, 03 September 2009 19:53

Normaal gezien hadden we vandaag de game Fate/Unlimited Codes op de PlayStation Store moeten zien verschijnen. Deze game was aangekondigd voor vandaag in Noord-Amerika en Europa. Maar de release werd uitgesteld wegens SCEE QA-problemen.

De game komt er nu volgende donderdag.

fate_uc_logo

 
Artiesten snappen essentie muziekgames niet PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Monday, 31 August 2009 19:43

Artiesten die kritiek uiten op games als Rock Band - of andere muziekgames - snappen er niets van. Volgens de artiesten zou het kinderen beletten om de echte muziekinstrumenten te leren bespelen.

Dat ze er niets van snappen is zo volgens John Drake van Harmonix, de ontwikkelingstudio achter het spel Rock Band. De man komt te zeggen dat dergelijke games kinderen net kunnen stimuleren om dan het echte instrument te willen leren bespelen.

"Ik denk dat ze de essentie niet snappen. Ik denk dat ze niet begrijpen waarom de muziekgame zo een fenomeen is. Volgens mij is alles waardoor kinderen geïnteresseerd raken in muziek, en waardoor ze thuis muziek spelen welke geen MP3 is dat van het internet is gestolen, alleen maar goed. (...) We zouden niets liever willen dan dat elk kind deze september Beatles: Rock Band koopt en onmiddellijk om een echte gitaar vraagt voor kerst omdat ze geïnspireerd zijn geraakt," aldus John Drake.

rb

 
Nintendo gaat concurrentie aan met PSP Minis PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Tuesday, 25 August 2009 19:50
Nu ze bij Sony aan de slag gaan met de PSP Minis (kleine games voor een klein prijsje) zoeken ze bij Nintendo naar een tegenoffensief. Nintendo wil nu kleinere games goedkoper gaan maken voor hun downloadservice DSiWare. Maar daar houdt het niet mee op. Developers krijgen ook een groter winstpercentage als ze een game onder de 20 MB verkopen. Op deze manier willen ze ervoor zorgen dat developers eerder geneigd zouden zijn om een game te maken voor de DS en niet voor de PSP.

emu_mario_nintendo
 
Scan Birth by Sleep PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Tuesday, 25 August 2009 19:45

Er is een nieuwe scan van de PSP-game Birth By Sleep. In deze game moeten Disney-figuren en figuren van Kingdom Hearts opnieuw gaan samenwerken. Door de samenwerking kunnen ze een avontuur tot een goed einde brengen.

Hieronder kan je de scan bekijken:

117289

 
Cardboard Senki uitgesteld PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Tuesday, 25 August 2009 19:41
Level 5 werkt momenteel aan de ontwikkeling van verschillende projecten voor de PlayStation Portable. Eén van deze projecten is de game Cardboard Senki. In deze game speel jij de kleine robot LBX. Deze robot verkent kartonnen omgevingen. Het is mogelijk om extra onderdelen te kopen in de magazijnen om zo LBX sterker te maken.

Normaal gezien was het de bedoeling dat de game dit jaar zou verschijnen in Japan. Maar op de persconferentie van Level 5 raakte bekend dat de game is uitgesteld tot volgend jaar. Daarbovenop liet Level 5 ook weten dat ze tegelijkertijd met de game ook modellen van de robots gaan uitbrengen. Dit doen ze in samenwerking met Bandai.

105956
 
Releasedatum eerste PSP Minis PDF Print E-mail
Written by Lady Kitten   
Tuesday, 25 August 2009 19:35
Tijdens de Gamescom werden in de voorbije week de PSP Minis aangekondigd door PSP. PSP Minis zijn kleine games voor een klein prijsje. Nu is de eerste PSP Mini-titel aangekondigd: Venture. Deze onthulling gebeurde door ImpressionWare.

Deze game komt er tegelijkertijd met de lancering van de PSP Go. Venture is een puzzelgame met strategie-elementen. De speler zal artifacten, minions summonnen en krachten moeten verzamelen gedurende de levels. Strategie zal je nodig hebben om uiteindelijk alle levels tot een goed einde te brengen en koning te worden van het monsterimperium.

Venture is een compleet nieuwe titel, nog nooit eerder verschenen op een ander platform.

rhmp6j35
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 429
 

Enquete

Hoeveel tijd per dag spendeer je op de PSP ?
 

Wie is er Online ?

We have 8 guests online